8 DE MARÇ 2009

.
Més de 100 dones participen en les activitats del 8 de març que la nostre associació ha dut a terme.

Gran èxit de participació al passi de la pel·lícula Mamma Mia i al posterior sopar i ball. Que al voltant de 100 dones participin en aquest acte és important, però més important és que hi hagi dones de totes les dades: des de dones grans i sàvies, fins a nenes de 2-3 anys. Aquesta és la veritable riquesa de la nostre associació, compartir les activitats entre dones de totes les edats.

20 dones participen en la caminada al Pla de les Bruixes, lloc a on diu la tradició és trobaven les dones dels pobles de Sant Vicenç dels Horts, Santa Coloma de Cervelló i Torrelles, per compartir coneixements, experiències i segurament altres temes que feien referència als temps que corrien.
A l’edat mitja les dones que no volien seguir les pautes marcades per la església i la societat, se les perseguia i se les anomenaven”bruixes” i un dels pocs llocs que segons diuen els cronistes és podien reunir era a llocs protegits per algun noble de la contrada i en la confluència de varis termes municipals, com en aquest cas és el Pla de les Bruixes.

El dia 5 de març 18 dones i 1 home, van participar en el taller de Filosofia dedicat a conèixer i reflexionar sobre la novel·lista existencialista i feminista francesa Simone de Beauvoir .

GRÀCIES PER LA VOSTRE PARTICIPACIÓ !!!!!!!!!! ENTRE TOTES AVANCEM